Välkommen

Har du funderingar kring ditt eller någon annans bruk av alkohol, droger eller spel?

Då har du kommit helt rätt!

Efter att ha arbetat flertalet år inom behandling för bland annat Nämndemansgården i Sverige AB, Humana AB, SiS Statens Institutionsstyrelse och Stockholms Stad har jag nu tagit klivet och startat min egen firma. Detta med målsättningen att det inte finns några hopplösa fall. Det finns en inneboende kraft hos oss alla att förändra våra liv. Ibland behöver vi bara lite hjälp på traven och det är där jag kan bidra med mina erfarenheter, från min egen resa, från mina utbildningar inom området och ur mina arbetslivserfarenheter.

Jag kan presentera evidensbaserade verktyg som kan hjälpa dig att bli nykter och att bibehålla ett nyktert liv. Dock är beteendeförändring inte något som sker över en natt och det kommer krävas en hel del av dig, både din tid och din energi för att lyckas. Min erfarenhet är att en lyckad behandling grundar sig i ett gemensamt arbete mellan terapeut och klient mot ett från start uppsatt gemensamt mål. Min utbildning vilar främst på en grund av KBT, 12-stegsmodellen och MI. Utöver detta har jag en mängd andra utbildningar inom ämnet behandling. Du kan läsa mer om mina utbildningar här.

Ett första konsultationssamtal är kostnadsfritt, tveka inte att höra av dig till mig om du har frågor på 0708406721, alt mail till info@nordinsterapi.se, du hittar även mina kontaktuppgifter här.