Om mig

Jag heter Mika Nordin Suzuki, är född och uppvuxen i Stockholm. Jag och min man bor söder om Stockholm och jag har en bonusdotter på 6 år.  Initialt utbildade jag mig till ekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Jag valde dock tidigt att börja arbeta med människor och förändringsarbete istället och har inte ångrat detta då det ger mig så mycket! Mitt första arbete inom branschen var som behandlingsassistent och därefter som behandlare/terapeut och även Case Manager. Har arbetslivserfarenhet från HVB-hem, lågtröskelboende, öppenbehandling, låst lvm-hem och olika behandlingshem. De människor jag mött har varit i alla olika åldrar, alla med olika grader av psykisk ohälsa och beroendeproblematik.

Jag har följande utbildningar:

  • Högskolestudier inom psykologi, skriver just nu en C-uppsats inom ämnet vilket kommer leda till en fil kand i psykologi.
  • 3-årig utbildning till Alkohol- och drogterapeut hos Bergströms Kunskapsföretag AB. Denna utbildning baseras på KBT, 12-stegsmodellen och existentiell terapi.
  • MI-utbildning
  • Utbildning inom konflikthantering
  • Utbildning inom Hot & Våld
  • Kandidatexamen i ekonomi från Handelshögskolan i Stockholm

Utöver dessa utbildningar är jag även utbildad personlig tränare och har genomfört militärtjänstgöring, för att nämna ett urval.

Medlemsskap

  • www.samtalsförmedlingen.se
  • F.A.D Förbundet för alkohol- och drogterapeuter

Tveka inte över att höra av dig till mig, jag finns på 0708406721, alt mail info@nordinsterapi.se, du hittar även mina kontaktuppgifter här.